Det blir aldri bra

 

Jeg tenkte og dele noen tanker med dere. Jeg blir aldri fornøyd. Jeg er på evig jakt etter noe som ikke finnes. Jeg prøver og nå det som ikke er så langt unna, men det føles som det aldri lar seg gjøre. Så nært, men alikavel så langt borte. Det blir aldri bra nok. Jeg føler jeg står på kanten av ett stup, jeg burde hoppe - ta sjansen, men jeg tør ikke. Jeg vil få det bedre, men jeg tørr ikke starte på noe nytt. Jeg vil holde fast på det samme gamle.

Noe slikt er det med bloggen også. Jeg føler virkelig ikke jeg klarer og slappe av. Jeg føler at jeg ikke helt klarer og finne meg selv når det kommer til bloggen, egentlig uansett når jeg tenker meg om. Dere lurer sikkert på hvorfor jeg i det hele tatt orker/gidder og blogge..? Jeg tror man blir litt avhengi, i alle fall er det slik med meg. Jeg gjør ikke så mye om dagene, og da er det fint å fylle dagene med noe.. som og ta bilder.

Jeg vet jeg fikk en kommentar når jeg slettet alle innleggene forrige gang, at det er umotiverende at jeg starer på nytt hele tiden, sletter alle innlegg. Nå skrev jeg for en stund siden (noen dager) at det er siste gang jeg gjør det.. jeg liker og holde det jeg sier, men samtidig har jeg ikke lovet noe.. GUD, når får jeg dårlig sammvittighet her. Alle sier ting de ikke mener, når man feks er sint eller lei seg. Det vil jo ikke si at man mener det... så altså... Jeg har ikke lovet noe.. ehhh... Jeg dør her jeg sitter...

Jeg vet det er umotiverende, jeg vet det. Men til sist slutt er dette min blogg, og mine valg. Så får bare de som vil fortsette og henge med gjør det, og resten kan bare ikke gjøre det. Jeg starer på nytt, jeg. GUD igjen.... Jaja, bare og hoppe i det... Værsåsnill og være snille i kommentarfeltet (hvis dere ikke er dritt lei..)

Jeg vil bare si tuusen takk til dere som leser bloggen min, og legger igjen kommentarer. Jeg pleier og gå inn på bloggene deres og se der (♥)

12 kommentarer

charlottekleven

28.05.2013 kl.13:27

Det er din blogg med dine valg :) det er viktig å stå for det!

ClaraSc

28.05.2013 kl.14:15

Fin blogg du har! Jeg føler det på akkurat samme måte ofte, jeg gidder ikke å blogge og vil helst starte på nytt. Jeg er en perfeksjonist, og vil at alt skal være perfekt. Når det ikke blir perfekt, gidder jeg ikke mer....

asiangirl

28.05.2013 kl.14:17

Skjønner veldig godt hva du mener! Selv er jeg splittet mellom å ha matblogg, fashionblogg, om jeg skal ha mer eller mindre tekst... Det er vanskelig ja. Bare fortsett å gjør ditt beste du :)

Ivett

28.05.2013 kl.14:20

Du bestemmer, det er din blogg!!

(Ps. sjekk ut smykkene jeg lager på bloggen min eller siden min http://facebook.com/IvettDesign)

ANNELI

28.05.2013 kl.14:32

Syntes du har fin blogg!! :)

Halla

28.05.2013 kl.14:48

Fint bilde! :D

sofiegrande

28.05.2013 kl.14:55

fint bilde, og jeg leser bloggen din <3

Elsker ta bilder, mcff

28.05.2013 kl.15:59

Søtt bilde :) Ønsker deg fin dag <3

Eva Kvalvik

28.05.2013 kl.17:18

Åå, kjenner meg igjen i sååå mye av det du skriver. Håper virkelig du får det bedre snart! Ha en super dag, fine du<3
synes du er en flink blogger jeg!

nikolakamilla

28.05.2013 kl.19:04

Så fin blogg du har!

På bloggen min er det en Topp konkuranse, med å vinne Selena Gomez biletter!
Din blogg, du som bestemmer. Du har utrolig fin blogg, hyggelig med en kommentar tilbake :-)

Skriv en ny kommentar

Malah

Malah

16, Oslo

Hei dere. Jeg heter da Hanne og kommer fra Oslo. For tiden bor jeg i en omsorgsbolig i Vestfold. På denne bloggen poster jeg for det meste bilder jeg tar, og skriver om hverdagen min. Litt om andre ting også, da. Håper dere liker den :-)

Kategorier

Arkiv

hits